Friday, July 14, 2006

Cine are un bumerang nou?

Dece nu poate un aborigean sa-si inlocuiasca bumerangul vechi cu unul nou?
Pentru ca atunci cand il arunca se intoarce de fiecare data.

Cica seful de sectie...

Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: - Ma, idiotilor!!!! Nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: - Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?

La scoala duminicala...

La scoala duminicala invatoare le explica copiilor ca porunca: "Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta" arata relatia dintre copii si parinti. La care un copil intreaba: "Si care porunca arata relatia dintre sora si frate?" Unul din spatele clasei: "Sa nu ucizi!"

Iubim politia romana...

Cică un poliţai se întâlneşte cu o cunoştinţă de-a lui. Zice amicul:
- Bă, hai să-ţi zic un banc tare. Fii atent! Câte ouă poţi mânca pe stomacul gol?
Stă poliţistul şi se gândeşte... ... .... şi după aia zice:
- Patru!
- Băăăăă, prostule! Vezi că pe stomacul gol nu poţi mânca decât un ou! Că restul n-o să le mai mănânci pe stomacul gol, fin'că o să ai oul ălalalt în stomac!
- Hă, hă, hă, râde poliţistul.
Merge poliţistul nostru ce mai merge şi dă de un alt poliţist. Zice:
- Bă, hai să-ţi zic un banc mişto! Fii atent! Cîte ouă poţi mânca pe stomacul gol?
Se gîndeşte al doilea poliţai... .... ..... ........ .... şi dintr-o dată zice:
- Cinci!
Imediat vine răspunsul:
- Aaaaaah, dacă ziceai patru ce banc mişto îţi ziceaaam....

Intr-o maternitate....

Intr-o maternitate nasc o olteanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: -Sa-l chemam pe ardelean, ca-i mai calculat, si daca isi recunoste el copilul, am scapat. Vine ardeleanul si... alege negrul. La care doctorul zice: -Ce faci, mai omule, esti nebun? Nu vezi ca-i negru? La care ardeleanul raspunde: -Da, da' unul dintre aia doi e oltean, si io nu risc!