Sunday, July 30, 2006

Generozitatea...

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingind un cos plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cind sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. -Dar ce faci, domnule, acolo? -Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. -Cum asa?!Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! -E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... -Si mai bine! Veniti cu toata familia! -Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... -N-are-a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati!

Pestisoru de aur...

Un tip "bazat' era la pescuit si a tras din apa chiar pestisorul de aur. Acesta s-a oferit sa-i indeplineasca trei dorinte dar omul a zis ca are de toate si nu-i trebuie nimic in plus.Atunci pestisorul l-a intrebat: nici macar nu vrei sa afli ce vei fi pe lumea cealalta?. Omul curios a raspuns afirmativ si pestisorul i-a zis ca o sa fie arbitru de fotbal.Initial omul a ripostat intrucat nu-i placea fotbalul si nu stia nimic despre arbitraj dar a trebuit sa accepte oferta pestisorulu ca o sa- l invete , pt care i-a daruit si un manual de arbitraj.Peste cateva zile omul era din nou la pescuit si apare pestisorul:
- Cum stai cu invatatul? a intrebat pestisorul
- Nu prea bine, nu am avut timp, a rasp omul...La care pestisorul:
- Hai domnule treci la invatat, ca duminica fluieri!

Ce purici...

- Ce reprezinta un punct negru intre doua puncte albe?
- Un purice cu vata in urechi.

Si melcii vorbesc

Unui om i s-a parut ca suna cineva la usa. S-a dus sa vada cine e si a vazut un melc. L-a luat si l-a aruncat in gradina. Dupa doi ani mai suna cineva la usa. Cand deschide usa tot melcul. Omul il ia si-l arunca in gradina. La care melcul: "asa-i facut si data trecuta".

De unde pana unde?

-De ce au elefantii coada?
-Ca sa nu se termine brusc.


-De ce are girafa gatul asa de lung?
-Ca sa ii ajunga pana la cap.

Azi nu am fost la plaja...

Doua fire de nisip se plimbau in adierea vantului pe deasupra desertului. La un moment dat, una intreaba:
- Ce zici? Ne dam si noi jos?
- Unde, draga? In inghesuiala asta?

De ce....

- De ce merg oamenii la pat? ... Pentru ca patul nu poate sa vina la ei!

- De ce poarta pompierii curea la pantaloni? ... Ca sa nu le cada pantalonii!

- De ce trece gaina strada? ... Ca sa ajunga pe partea cealalta!

Ai vazut elefanti azi?

- De ce elefantii au ochii rosii?
- Nu stiu!
- Ca sa se ascunda in cires! Ai vazut vreodata un elefant in cires?
- NU!
- Ai vazut ce bine se ascund?

- De ce au elefantii unghiile rosii?
- Nu stiu!
- Ca sa se ascunda in capsune! Ai vazut vreodata un elefant in capsune?
- NU!
- Ai vazut ce bine se ascund?

Girls...

-Cum se sinucid fetele din generatia pro?

-Se arunca de pe tocuri.

Doua furnici simpatice...

Doua furnici gasesc un elefant intr-o poiana si se gandesc sa il manance. Una din ele ramane sa il pazeasca iar cealalta se duce sa aduca "intariri". Insa elefantul pleaca, asa ca "paznicul" ia decizia sa nu il urmareasca, ci sa le astepte si pe celelalte pentru a pleca impreuna pe urmele lui. Cand vin furnicutele o gasesc pe aceasta singura si o intreaba: "Unde e elefantul?" "Pai a plecat... si am zis sa va astept sa-l cautam impreuna" "MINCINOASO!!!!! L-ai mancat!"