Friday, October 07, 2011

Statea Ion pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Vasile

Statea Ion pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Vasile: - Ce faci, Ioane? - Stau… - Da’ ce tii in mana? - Nu stiu… - Pai si de ce il tii? Arunca-l! - Arunca-l tu, ca eu m-am satura

Suna o blonda la Politie

Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul... Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: -Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!

Anunt in ziar

Anunt in ziar: "Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa cont in banca - dolari, euro - credincios, tin posturi, nu beau, nu fumez, iubitor de femei frumoase pana in 30 de ani, impatimit de muzica disco, tehno, rock, pop. Nu caut nimic, doar ma laud."

O blonda suna la informati CFR

O blonda suna la informati CFR: - Cat face trenu de la Iasi la Bucuresti? - O secunda... - Multumesc! =))

Profesoara zice!!!

Profesoara zice: -Maine copii sa veniti costumati in pomisori! A doua zi copiii vin in diversi pomisori: mar, par, castan, prun etc. Bula vine cu un dus lipit de cur. Atunci profesoara il intreaba: -Bula tu ce pomisor esti? -Sunt cur-cu-dus!

Merge o baba la doctor si-l intreaba

Merge o baba la doctor si-l intreaba: - Dom’le doftor, unde-i inima? - Sub sanul stang. Mai trece o saptamana si se-ntoarce baba schiopatand. O-ntreaba doctoru: - Da de ce schiopatati, doamna? - Pai am incercat sa ma sinucid si mi-am infipt cutitu sub sanul stang.

Ion si Maria la maternitate:

Ion si Maria la maternitate: - No Marie, ce avem? - Baiat. - No, …….si cu cine seamana? - D’apai… degeaba-ti spun ma Ioane, ca nu-l cunosti

In epoca de piatra era Bula la scoala.

In epoca de piatra era Bula la scoala. Deodata in scoala se aude un urlet. - Bula, ce ai de urlii? il intreaba profesoara pe Bula. - Ma iertati doamna profesoara dar mi-a cazut fituica pe picior:)))):))):))

Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua

Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: luna sau Londra? - Fata da proasta mai esti, vezi tu Londra de aici?

O fetita o intreaba pe mama sa

O fetita o intreaba pe mama sa: - Mama, mama… de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci!!!!!!!!!!!

La un bal, se duce unu' la o tipa

La un bal, se duce unu' la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun

Un cocos vine in fiecare dimineata

Un cocos vine in fiecare dimineata in cotetul celor 5 gaini. Pe 4 dintre ele le saruta, ultimei ii smulge o pana. Si-asa zi de zi pana cand ultima se zburleste la el si-l intreaba: - Pe celelalte 4 le saruti, dar mie imi smulgi mereu o pana! De ce?? Cocosul o fixeaza in priviri si-i raspunde suav: - Pe tine te vreau goala, baby !...=))=)))=))