Wednesday, October 19, 2011

Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda super.

Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda super. Bla, bla, tot incerca sa intre in vorba cu ea ... nimic. Blonda se uita pe geam, mai incerca sa doarma ... Avocatul, enervat: - Uite, hai sa jucam un joc ! Eu iti pun tie o intrebare, si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare, si daca nu stiu iti dau 5 $! Si tot asa ... - Nu, domnule, imi pare rau, sunt obosita. As prefera sa ma odihnesc ... Avocatul, enervandu-se si mai tare: - Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$; tu imi pui mie o intrebare, si daca nu stiu ... iti dau 500$ ! Blonda accepta, intr-un tarziu. - Care este distanta de la Pamant la Luna ? Blonda deschide geanta si ii da 5$, dupa care il intreaba: - Ce e mic, are 3 picioare si urca dealul ? Avocatul, se gandeste ... scoate laptop-ul, cauta in baza de date ... cauta pe Internet ... trimite mail-uri la toti prietenii ... In sfarsit, dupa o ora, transpirat, ii da blondei 500$. Blonda ii ia, apoi se intoarce si incepe sa se uite plictisita pe geam. Avocatul, isterizat, vrea sa afle raspunsul: - Bine, bine, ce e mic, are trei picioare si urca dealul ? La care, blonda deschide tacticoasa geanta si ii da o hartie de 5$.

Unui pacient, care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:

Unui pacient, care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative: - Avem trei posibilitati. Trebuie sa va hotarati pentru una: - Una este inima unui atlet tanar si sanatos, care a murit intr-un accident de masina. - A doua este a unui om de afaceri, care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un accident cu avionul sau privat. - A treia, a unui avocat, care a murit dupa ce a practicat 30 de ani. - O iau pe cea a avocatului, zice pacientul... Dupa reusita transplantului, doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel. - Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita...

Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate.

Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou. Primarul: - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 1.000.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii... Avocatul: - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei? Primarul, jenat: - Nu... Avocatul: - In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fu intrerupt. Avocatul: - In plus, sora mea a murit intr-un accident, lasand orfani trei copii. Umilit, primarul: - Nu stiam, ma iertati... Avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor...

Doi soti decedeaza inainte cu o zii de nunta

Doi soti decedeaza inainte cu o zii de nunta, ajunsi la poarta raiului il intreaba pe Sf. Petru: -Sf. Petru ne putem casatorii aici in rai? El nestiind merge sa verifice...trece o zii, trec doua, trei si intr-un final apare si Sf. Petru si zice: -Da! Se poate. Dar la care cei doi dupa lungi discutii intreaba iar: -Dar totusi ... daca nu ne intelegem si vrem sa divortam se poate? La care Sf. Petru iritat la culme zice: -Stiti ceva, sunteti niste nesimtiti, mi-au trebuit 3 zile sa gasesc un preot in tot raiul si acum ma trimiteti sa v-a caut si avocat?

Stiti care-i diferenta dintre COMPLET si TERMINAT ?

Stiti care-i diferenta dintre COMPLET si TERMINAT ? Daca esti cu persoana potrivita, esti COMPLET. Daca esti cu persoana nepotrivita, esti TERMINAT. Si daca persoana potrivita te prinde cu persoana nepotrivita, atunci esti COMPLET TERMINAT!!!

O femeie goala se priveste in fata unei oglinzi si ii spune sotului

O femeie goala se priveste in fata unei oglinzi si ii spune sotului: - Mi se pare ca arat groaznic, asa de grasa si plina de riduri... Am nevoie de un compliment... - Ai o vedere extraordinar de buna

O tanara statea pe o banca in parc

O tanara statea pe o banca in parc, cand un individ ce parea boschetar se aseaza langa ea si o intreaba: – Domnisoara, vreti sa va culcati cu mine?! – Nu! – Atunci, va rog sa plecati din patul meu!

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva. Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine! Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla: - Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte! Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate: - Nu puteam stii ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar? - E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit. Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe funebre!

Un tip opreste un taxi

Un tip opreste un taxi. Merg ei ce merg, si-n fata apare o intersectie cu semaforul pe rosu. In loc sa franeze, soferul accelereaza si trece pe muchie de cutit prin intersectie. Pasagerul, alb ca varul striga: - Ce faci dom'ne, esti nebun?! Era sa ne ciocnim ! - Lasa, domnu' ca stiu eu ce fac; eu sunt meserias... Mai merg ei o bucata de drum. Din nou o intersectie, si din nou pe rosu. Cu aceeasi tehnica, soferul trece in viteza, evitand in extremis accidentul. Pasagerul, cu tahicardie, striga: - Ajunge omule! Esti asasin sau ti-ai iesit din minti? N-ai vazut ca era rosu?! - Sefu', nu-ti fa probleme ca stiu eu ce fac. Dom'ne, eu sunt meserias... Dupa inca o portiune de drum apare o intersectie cu verde.Taximetristul, in loc sa continue, franeaza brusc - fara sa intre in intersectie. Pasagerul nu se abtine: - Acum chiar ca nu te inteleg! De ce nu treci, ca doar e verde ? - Aha ... las' ca stiu eu ce fac. Daca vine cumva un meserias de pe dreapta ?